Yrittäjän arki

Tällä hetkellä työpaikkani on kotona. Siinä on hyvät ja huonot puolensa. Tykkään siitä, että saan tehdä asiat omalla tavallani ja järjestellä kalenterini just niin kun haluan. Kukaan ei ole päättämässä ruoka- tai kahvitunneista, toisaalta kukaan ei myöskään tarjoa lounasta, tai ole muistuttamassa että jokin lakisääteinen pitäisi nyt pitää. Oma lakisääteiseni on hetken happihyppely takapihalla, samalla saavat perheemme koirat liikettä, eivätkä joudu olemaan kahdestaan kotona koko päivää.

Voin jättää tiskikoneen päälle “lähtiessäni töihin” ja säästää siten ilta-aikaa perheelle. Tosin joskus täysi tiskiallas tai pyykkikori häiritsee niin, että se on pakko hoitaa vaikka kuinka olisi työjuttuja menossa. Täytyyhän koti pitää siistinä, jos vaikka asiakas sattuu katsomaan muuallekin kuin konttoriin. Meidän talossa on vähän vaikeaa olla katsomatta, kun erillistä sisäänkäyntiä toimistoon ei ole.

Kotitoimiston yksi parhaista ja huonoimmista puolista on juuri se, että se on kotitoimisto. Työmatkoja ei ole, mikä sekä säästää polttoainetta, että lyhentää lapsen päiväkotipäivää. Mutta ne työasiat eivät unohdukaan virka-ajan ulkopuolella. Lähes joka ilta istun “vähän nopeasti” tekemässä jotain, joka hyvin voisi odottaa seuraavaan päivään. “Hoidan tämän nyt tänään vielä, jos vaikka huomenna ollaan kipeänä”.

Oletko kotitoimistolainen? Kuulostaako tutulta?
Kommentoihan alle hyviä ja huonoja puolia! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.