Videokuvaus ja editointi

Opiskeltuani itsenäisesti nettisivujen tekoa, päätin hypätä seuraavalle, melko tuntemattomalle alueelle, nimittäin videokuvaukseen ja editointiin. Tässä videossa ei ollut tarvetta spesiaaliefekteille, enkä niihin olisi voinut lupautuakaan, vaan haluttiin vain saada työvaiheet taltioitua ja esille kotisivuille.

HOX! Jos eksyit tälle sivulle etsimään hyvää videoeditoria niin alempana kerron! 🙂

Kuvaukset hoidettiin yhdessä päivässä. Kiersimme Kauhajoella muutamassa eri kohteessa kuvaamassa työvaiheita. Video löytyy yritykseni YouTube -kanavalta.

Kyseisen bioenergia-alan yrityksen nettisivut (ja nuo superhienot konttiteippaukset) ovat myös omia tekosiani. Nämä nettisivut eivät tosin ole rakennettu Musella vaan WordPress -alustalla.

Sitten siihen videoeditoriin! Olen lataillut lukemattomia huonoja editoreja teiniaikoijen projekteja varten ja aina on saanut pettyä. Tällä kertaa tutkin vaihtoehtoja huolella ja arvostelujen perusteella päädyin lataamaan VSDC Free Video Editorin.* Sen voi siis ladata ilmaiseksi, mutta jos tahtoo enemmän vaihtoehtoja ja saada ulos hyvälaatuista kuvaa, niin suosittelen päivittämään maksulliseen. Hintakin oli vain noin 25 euroa.

*Vilpitön suositus, EI yhteistyötä VSDC:n kanssa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.