10 KUVAN HAASTE

Tässä tulee “10 kuvaa jotka kuvaavat minua” – haaste, jonka tarkoitus on kertoa kuka täällä oikein häärää. Haastetta suorittaessa päämäärä välillä karkasi mielestä, joten osa kuvista on enemmänkin kertovia kuin kuvaavia. 😉

1. Vanhat koulukirjani ovat täynnä kaikenlaisia outoja otuksia ja muita luonnoksia. Raapustelu on jäänyt vähän vähemmälle, ilmeisesti saan töiden puolesta piirrellä tarpeeksi?


2. Välillä olen todella sosiaalinen, eikä kukaan tahdo päästä höpötyksen ja kikatuksen väliin, kun taas välillä vetäydyn kotelooni eikä mikään tai kukaan jaksa kiinnostaa. Päivän vaatteet kuvaavat aika hyvin sitä, kummalla tuulella olen.

3. Opiskelin lukiossa parin kurssin verran Espanjaa. Valitettavasti ne taidot eivät säilyneet vuosikymmentä ilman kertausta (jännä). Aloitin opiskelemaan sitä uudelleen Duolingo -sovelluksen avulla ja alkaa se pikkuhiljaa sujua!

4. Rakastan suunnittelemista. Enkä tarkoita vain graafista suunnittelua, vaan aikatauluttamista, tehtävälistoja ja suunnitelmia miten päästä tavoitteeseen. Yleensä suunnitelmia, ideoita ja tavoitteita on niin monia yhtä aikaa, että niiden alle meinaa hukkua, jolloin tavoitteisiin pääsy hidastuu. Välillä vitsailenkin siitä, että kuinka kannattaisi tehdä kuten neuvon, ei niin kuin itse teen..

5. Olen lojaali ystäville. Petän luottamuksesi vain todellisen pakon vaatiessa, kun muita vaihtoehtoja ei tunnu olevan. Tilanteen täytyy siis olla erittäin SOS.

6. Rakastan eläimiä (en tosin pode huonoa omatuntoa esimerkiksi hyttysten listimisestä) etenkin tätä hölmöä.

thefw.com/grandma-finds-the-internet-meme/

7. Huono (eli se paras) huumori kukkii varmaan vielä ysikymppisenäkin.

 

8. En ikinä oppinut, miten kynää pidellään oikeaoppisesti. Koukkusormi kynän päällä tuntuu luontevammalta ja siten saan parempaa jälkeäkin paperille.

9. Multi-tasking, eli useamman asian yhtä aikaa teko on aika lailla jokapäiväistä. Pääkoneeni näyttö on 27 tuumainen, eli siihen mahtuu näppärästi sekä työt ja vaikka jokin hömppäsarja johon ei tarvitse kunnolla keskittyä pysyäkseen kärryillä. Samaan aikaan pöydällä saattaa olla päivän lounas. Hienolla säällä luonnostelu terassilla on aika luksusta, samalla saa aurinkoa ja voi vaikka heitellä koiralle palloa.

10. Kasvomuisti pelaa kiitettävän hyvin, mutta nimien muistaminen on ongelma.

Seuraavaksi haaste lähtee sulle! Laita linkkiä tai tägiä @lakkadsign (instagram, facebook) tulemaan, mikäli tartut tähän nyt tai olet jo aiemmin sen tehnyt. 🙂